Massage med dig i centrum​

Læs mere​

​Om mig

”Massage-Briksen” drives af Anita Bertelsen. Anita blev uddannet massør i 1996, har flere efteruddannelses-kurser i ansigts-massage, frigørelse af spændinger i led, samt anatomi, fysiologi og sygdomslære. Desuden uddannelse som ID Life-coach og mindfullnes instruktør. ”Massage-Briksen” tilbyder derfor mere end blot en symptom-behandling, her er hele mennesket i centrum.

”Massage-briksen” er desuden en mobil virksomhed med fokus på virksomheder, der vil give deres personale mulighed for kompensation for ofte meget stille-siddende eller ensformigt arbejde. Dette er ikke kun et personalegode, men absolut en for virksomheden god forretning i form af færre sygedage og mindre stressede medarbejdere. Virksomhedsordningen, hvor Anita tager rundt, er ofte anledning til at hun bliver anbefalet til familie og venner som i privatregi dukker op på klinikken i Toksværd for at modtage behandlinger.

Anita Bertelsens interesse og kompetencer for sit virke som behandler er egentlig udsprunget af ren og skær interesse og startede som en hobby for over 25 år siden, siden er der taget mange uddannelser og kurser for at øge både viden og kunnen på dette område. For næsten 20 år siden tog hun springet og gjorde sin hobby til sin levevej. Et spring hun absolut ikke har fortrudt.

Massage-Briksen har mange paletter at tilbyde sine kunder, og har modtaget adskillige tilbagemeldinger fra tilfredse kunder:

En ansat i en virksomhed fortæller således ” Jeg led næsten hver dag af hovedpine – og ja jeg viste jo godt, at mit stillesiddende arbejde ikke var så godt for mig, men efter massage og lidt vejledning i, hvordan jeg skulle behandle min krop, er de daglige hovedpiner og spændinger næsten væk."

Medarbejdere, som har meget ensidigt arbejde, dvs. de samme bevægelser det meste af dagen, oplever at spændingerne i kroppen nedsættes. Risikoen for ondt i ryggen og hold i ryggen nedsættes derved.

Også arbejdsgiverne har set fidusen i færre syge dage, mere tilfredse medarbejder og dermed en øget arbejdsglæde, der i sidste ende kan ses på bundlinien.

Du er andet end din krop!

Ved siden af massage-uddannelsen har Anita taget uddannelse som ID life coach og mindfullnes instruktør, så udover at få masseret ømme muskler, kan personlige emner også blive taget op. Måske skyldes spændinger i nakken og skuldre ting, som du bærer på. Din mentale tilstand afspejler sig ofte i din fysiske krop. Ved at kombinere samtale med massage, bliver der givet slip på spændinger, og kunderne på briksen kan tage noget med hjem at arbejde videre med.

Hvis man har ønsket om at arbejde videre med selvudvikling, kan man deltage i Meditationsholdene, som kommer tilbage på programmet i efteråret 2018.

Firma

Massage-Briksen v /Anita Bertelsen

​CVR: ​​21543373

Kontaktoplysninger

Telefon: ​20 33 19 66