Massage med dig i centrum​

Læs mere​

Kombinationsbehandling Massage og Hypnose

​Da jeg var under uddannelse til hypnoterapeut gav jeg adskillige prøve-hypnoser. Nogle af "prøvekaninerne" var vant til at komme i klinikken og få massage. Da de alligevel var i klinikken for hypnosen, ville de derfor også gerne have massage. Da de netop havde fået hypnose, endte det med, at hypnosen fortsatte på briksen, - og med fantastisk effekt. Jeg har derfor arbejdet videre med kombinationen, som kan bruges til at arbejde med mentale emner, hvor man får kroppen "med".

Kombi-behandlingen starter med en samtale om, hvilket emne vi skal arbejde med, - som et mentalt redskab, hvor kroppen kommer med. Det kunne være, hvor man har nogle mentale begrænsninger, som sætter sig i kroppen som spændinger. Eller traumer og ubearbejdede oplevelser som stadig sidder i kroppen. Ved at arbejde med det mentale via hypnosen, får vi fat i hvor i kroppen det sidder gemt helt på celleplan. Det kan også være mål og ønsker for fremtiden, - hvor vi under behandlingen får kroppen "med" ved at massere ønsket ind i hver muskel i kroppen.
Krop og sind hænger sammen. Kroppen husker selvom tankerne fortrænger. Derfor er massage et rigtig stærkt redskab til at få fat i gamle ubearbejdede oplevelser. Ved at bruge hypnose samtidigt, får vi fat i roden, ved hjælp af underbevidstheden.

Jeg har arbejdet med metoden i snart 2 år, og ser det som et rigtig stærkt værktøj til selvudvikling.

Firma

Massage-Briksen

v /Anitabett Bertelsen

​CVR: ​​21543373

Kontaktoplysninger

Telefon: ​20 33 19 66