Massage med dig i centrum​

Læs mere​

Vægttab:

  • Har du brug for hjælp til at tabe dig, og ændre på din kost og tanker omkring mad og overspisning?

  • Kunne du tænke dig at ændre på de tanker du har om dig selv, og hvordan du spiser?

  • Hvordan ville dit liv være, hvis du fik kontrollen tilbage til dig selv, og den måde du spiser på?

Hvis dine madvaner blev ændret, hvordan ville dit liv da ændre sig?

Ved hypnose for vægttab og kostændring vil vi tage udgangspunkt i dit liv, og dine vaner omkring mad, vægt og de tanker du har om det. Vi vil kigge på, hvilke faldgruber du har i dit liv, som gør at du tyer til overspisning og forkert mad, som stille og roligt har lagt kg efter kg på din vægt.

Mit eget eksempel:

Jeg ved godt, hvad jeg skal spise for at holde min krop sund og slank, og alligevel var jeg endt med adskillige kg for meget på sidebenene. Men hver gang jeg havde taget en beslutning om, at NU skulle det være slut, "kaldte" min krop på alt det, som ikke var godt for mig, - blodsukkeret manglede den ekstra benzin, som sukker og hurtige kalorier kunne give mig. Jeg kunne ikke klare at være sulten med en få minutter, uden at jeg straks måtte søge efter noget at dulme kroppens signaler med.

Med Hypnose fik jeg kontrollen hjem til mig selv, jeg lavede om på mine vaner omkring mad og især søde sager. Mine indkøbsvaner blev ændret, ved at jeg ændrede min tankegang. I starten betød det, at jeg bevidst måtte spise det sunde mad, - bevidst vælge det der gjorde min fysiske krop glad. Stille og roligt ændrede min krop sig til at tanken om en lækker salat, blev det jeg søgte.

Tanken om noget sødt og usundt blev en tanke, jeg kunne skifte ud med en tanke om noget lækkert sundt. I dag kan jeg stadig vælge at spise noget usundt, - jeg spiser bare mindre af det, for mit behov for at proppe mig har ændret sig.

Hypnosen har ændret på mit eget mindset og derved er min krop dag for dag mere sund, og slank. Jeg er på et halvt år gået fra at veje 84,2 kg til i dag 75,4 kg - og den daler stille og roligt. Jeg føler mig sund og slank, og den tanke, som blev plantet med hypnosen, manifesterer sig i min fysiske krop.

Kunne du tænke dig, at få hjælp til din ændring i vægt ?

Kontakt mig endeligt, hvis du har spørgsmål

​læadhskfgælashg

Firma

Massage-Briksen

v /Anitabett Bertelsen

​CVR: ​​21543373

Kontaktoplysninger

Telefon: ​20 33 19 66